NOU STUFF 

Creștem snowflakes: Disney Plus interzice Peter Pan, Dumbo și Pisicile Aristocrate pentru copiii sub 7 ani

Ne îndreptăm către o societate distopică, în care probabil că și ficțiunea, sub orice formă – carte, film – va fi controlată la sânge și interzisă dacă are un micron de inegalitate sau incorectitudine politică.

Disney Plus consideră că este necesar să blocheze accesul copiilor sub 7 ani la producțiile cu care am crescut mai toți – Peter Pan, Dumbo și Pisicile Aristocrate. Probabil că și-au dat seama că din această cauză am eșuat, toți, ca societate.

Pentru o viitoare generație perfectă de snowflakes, care se va putea simți lezată personal de absolut orice, Disney Plus explică faptul că producțiile reprezentau valori care nu mai sunt valabile în societatea actuală. Este bine că Disney Plus nu are și drepturile pentru Fahrenheit 451.

Oricum, Disney Plus lucrează cu jumătăți de măsură, să pară că sunt politically correct, dar nici să nu supere, așa că toate cele trei titluri sunt, în continuare, disponibile în secțiunea pentru adulți a serviciului. Au dispărut doar din zona dedicată copiilor.

Ce învățăm de aici? Că noi suntem singurii „content curators” pentru copiii noștri și că noi – trebuie să, și o și facem – discernem conținutul care le este util.

Sursa

Pe aceeași temă

Leave a Comment