NOU UTILE 

#StămAcasă: Teatru pentru copii, live pe facebook

Sfatul numărul trei pentru tații care stau acasă, alături de cei mici, din precauție, în aceste zile nu neapărat liniștite. Pentru timp de calitate petrecut cu juniorii, dar și – admitem franc – pentru câteva momente de liniște, în care poți lucra sau chiar îndrăzni la o cafea, continuăm să scriem despre resurse utile, iar astăzi ajungem și la teatrul pentru copii.

Cei de la Țăndărică fac o treabă excelentă în această perioadă, care le-a atras un meritat capital de simpatie. Transmit piesele de teatru jucate, zi de zi, live pe facebook. Piesele pot fi vizionate timp de 90 de minute, începând cu orele programate, pentru că știu și ei foarte bine cât de dificil este să așezi un copil în fața ecranului, la o oră fixă.

Pagina lor de facebook este aceasta (link), iar programul pieselor din intervalul 19-31 martie este mai jos:

NOUL PROGRAM!Foarte important! Spectacolele vor fi disponibile în regim de transmisie in direct (conform programului…

Publicată de Teatrul Țăndărică România pe Joi, 19 martie 2020

Ideea merită susținută și transmisă mai departe și, dacă mai apar și inerente sincope de sunet sau transmisie, nu este un capăt de țară. Dați-le credit, pentru că fac lucruri care, realmente, ajută.

În altă ordine de idei, Teatrul Țăndărică are și un muzeu virtual (link), numai bun de parcurs cu juniorii.

Alte resurse pentru #StatAcasă: tur virtual al muzeelor (link) și povești audio pentru copii (link)

Aveți grijă de voi și de cei mici!

Pe aceeași temă

One Thought to “#StămAcasă: Teatru pentru copii, live pe facebook”

  1. […] al muzeelor (link), povești audio pentru copii (link), teatru pentru copii live pe facebook (link), grădini zoologice cu streaming live (link), operă pentru copii, în streaming live […]

Leave a Comment