NOU SĂNĂTATE UTILE 

Un pic de atenție la Synevo și datele personale

Normalitatea în viața unui bebe înseamnă și analize periodice, sau seturi standard, înainte de startul creșei sau al grădiniței. Iar Synevo este, pentru București, o soluție mai mult decât utilă – centre de recoltare în aproape toate zonele, program lung, rezultate rapide, disponibile inclusiv online.

Cu toate acestea, au o sincopă repetată, fie dintr-o eroare generalizată fie, ceva mai probabil, dintr-un training făcut angajaților de la recepție. La fiecare solicitare de analize, ai de dat cîteva semnături. Ți se indică unde să semnezi pe formularele de accept recoltare, dar și pe acordul de prelucrare a datelor personale.

Iar în trei experiențe ale ultimelor zile, foaia cu acordul de prelucrare a datelor personale este ascunsă sub primele documente, cât să se vadă doar locul pentru semnătură și, în viteză, marea majoritate a clienților semnează ‘ca primarul’. Mai sus, pe pagină, rămân necompletate spațiile cu acord de comunicare comercială / marketing prin telefon și, respectiv, prin mail, iar asta înseamnă liber la bifat ce vor ei – adică da, în ambele cazuri.

Întrebați dacă folosesc mail-ul sau SMS-ul pentru a trimite rezultatele analizelor, oamenii de la recepție – de altfel, foarte bine pregătiți în relația cu publicul – confirmă că nu, acestea sunt disponibile online exclusiv pe baza de user si parolă imprimate pe formularul de analize. Ceea ce înseamnă că mail-ul și SMS-ul nu rămân decât canale de comunicare comercială.

Atenție la ce semnați.

Sursa foto

Pe aceeași temă

Leave a Comment