JOACĂ NOU UTILE 

Cum funcționează: Cardul Lego

Cardul Lego, sau cardul de acces în ceea ce este oficial numit Clubul VIP Lego este încă un instrument de care vă veți bucura – sau lovi, ca să facem o glumă cu Lego, odată ce juniorul sau junioarea avansează în vârstă. Și, ca orice început de relație cu Lego, va trece, mai întâi, prin etapa Duplo.

Și pentru Lego există un card de fidelitate, în România, valabil în magazinele certificate de brand, deschise în Promenada, Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza și Afi Cotroceni în București, Vivo! în Cluj-Napoca, City Park Mall în Constanța, AFI în Ploiești și Coresi Shopping Resort în Brașov. Mai jos, vom prezenta informațiile esențiale.

Cum îl obții: fizic, prin completarea unui formular în care îți lași datele personale, în magazine – primirea pe loc, sau online, aici (link) – lași, obligatoriu, mail-ul și telefonul, și doar opțional prenumele copilului. Atenție, nu primești cardul după ce ai completat formularul online decât împreună cu prima comandă din magazinul online efectuată la aceeași adresă, nu și de sine stătător.

Ce primești: puncte pe cardul VIP Lego, la fiecare achiziție din magazinele certificate menționate mai sus. Clientii VIP primesc 15% reducere la o achizitie, pentru ziua de naștere a copilului lor, discount valabil numai în luna aniversării celui mic și doar în magazinele fizice. Pe baza datelor personale furnizate, te ‘bucuri’ de informații despre reduceri, noutăți și evenimente Lego.

Puncte de fidelitate: pentru un leu cheltuit se acordă 5 puncte, iar 1 punct VIP Lego înseamnă o reducere de 0.01 lei.  Concret, o achiziție de 200 de lei îți aduce un discount decent, de 10 lei din valoarea următorului produs cumpărat. Punctele nu se acordă și nici nu poti fi folosite în magazinul online. Acumulezi puncte doar dacă prezinți cardul sau anunți că îl ai, înainte de scanarea produselor. Poți folosi punctele doar în momentul în care ai acumulat cel puțin 1.000 în contul tău. Spre deosebire de Noriel, punctele Lego nu pot fi utilizate în cadrul aceleiași tranzacții în care au fost obținute. Punctele neutilizate expiră și se șterg din cont după 24 de luni de la obținere, iar clientul este, în teorie, notificat cu trei luni în avans.

Cum verifici câte puncte ai: întrebând la casă, în magazine, sau printr-o metodă relativ rudimentară – mail la info@vip-club.ro.

Cum dezactivezi cardul: mail la info@vip-club.ro.

Atenție: politica de retur este una deosebit de ciudată, pentru membrii VIP Lego, iar recomandarea este, în cazul în care achiziționezi un produs despre care nu ești sigur că este potrivit sau că îl vei păstra, să nu anunți că ai card Lego nici la achiziție, nici la solicitarea de retur. Concret: nu se accepta la retur sau schimb produsele la a căror achiziţionare s-au utilizat total sau parţial puncte VIP Lego. Pentru achiziţiile realizate începând cu data de 01.07.2019, clienţii VIP pot returna produse la a căror achiziţionare nu au utilizat puncte doar dacă dispun de un număr de puncte cel puţin egal cu valoarea produsului returnat. Schimbul de produse este acceptat, chiar dacă clientul nu dispune deloc de puncte sau nu dispune de puncte suficiente.

Mai multe informații despre card sunt disponibile aici (link)

Despre alt carduri puteți citi și la link-urile următoare: Noriel (link), Davimat (link) și Smyk (link).

Photo on Visualhunt.com

Pe aceeași temă

Leave a Comment