JOACĂ NOU UTILE 

Cum funcționează: Cardul Noriel

Pornim, de astăzi, o serie în care vom explica, rând pe rând, cum funcționează diverse carduri, promoții și alte mecanisme de fidelizare, utile părinților și, evident, și copiilor.

Începem cu Noriel și cardul lor de fidelitate. Format standard, acumulezi puncte la achiziții, iar contravaloarea acestora poate fi folosită la acoperirea parțială sau integrală a achizițiilor ulterioare.

Cum îl obții: completezi un formular la casa de marcat, în principiu îți dai acordul să îți folosească datele personale în scopuri comerciale, iar cardul este validat pe loc. În perioada aceasta, vine și cu o promoție de cinci lei, pe care îi poți deduce chiar din prețul final al primei achiziții.

Cum strângi puncte: un leu cheltuit înseamnă un punct acumulat dar, atenție, punctele se cumulează doar în cazul achiziției de produse care nu sunt la ofertă.

Ce valoare au punctele: pe scurt, mică. 40 de puncte de pe card echivalează cu un leu reducere. Practic, dacă achiziționezi o jucărie de 40 de lei strângi 40 de puncte, iar a doua achiziție de aceeași valoare te va costa, dacă ai cardul și consumi toate punctele, 39 de lei.

Unde poți folosi cardul: în magazinele fizice și pe www.noriel.ro

Beneficii minore / punctuale: acces la diverse promoții, premii și reduceri suplimentare, plus timp de retur extins la 60 de zile, cu excepția achiziției de produse alimentare

Cum poți verifica punctele acumulate: simplu, în comparație cu multe alte magazine. Online, aici (link).

Merită? Da, dacă faci achiziții dese și, mai ales, substanțiale.

Pe aceeași temă

3 Thoughts to “Cum funcționează: Cardul Noriel”

  1. […] Despre alt card, de această dată Noriel, puteți citi aici (link). […]

  2. […] alt carduri puteți citi și la link-urile următoare: Noriel (link) și Davimat […]

  3. […] alt carduri puteți citi și la link-urile următoare: Noriel (link), Davimat (link) și Smyk […]

Leave a Comment