JOACĂ NOU TIPS&TRICKS 

Lucrul neașteptat pe care trebuie să îl ai mereu în casă, când ai un copil mic

Departe de mine gândul de a îți da sfaturi despre ce tip de biberoane, tetine, medicamente, picături, unguente, suzete, cereale, fructe sau legume trebuie să ai în stoc, la îndemână, când ai un bebeluș sau un copil mic. Aici fiecare sunt convins că este un părinte responsabil și își știe, ca pe apă, nevoile.

Cu toate acestea, vei avea mereu nevoie, undeva, într-un sertar, de un stoc de produse despre care nu sesizezi, în primă instanță, cât îți vor lipsi.

Pentru fiecare carte cu melodii, mini-pian, mașinuță teleghidată, jucărie luminoasă, tabletă interactivă de învățare, cățel cântător sau broască vorbitoare vei avea nevoie, mai devreme sau mai târziu, de baterii.

Nu vrei să știi cum te poți simți când vine copilul la tine și îți apasă pe urechea cățelului care cântă alfabetul, ca să îți arate, mirat, că nu se mai întâmplă nimic. Iar tu nu ai baterii de rezervă.

Așa că ia acum 10 baterii AA și 10 baterii AAA. Sau reîncărcabile, dacă simți că te poți organiza suficient de bine cât să nu pierzi, în timp, acumulatorii sau încărcătorul. Și fă-ți din asta un obicei, cam la 1-2 luni. Vei aprecia sfatul.

Spor la joacă!

Photo credit: phrawr on VisualHunt / CC BY

Pe aceeași temă

Leave a Comment