NOU UTILE 

#StămAcasă: Grădini zoologice cu streaming live

O nouă zi, o nouă metodă plăcută de a petrece timp de calitate, în casă, alături de copii. Ce avem nou, astăzi, în peisaj? Păi, ce-ați zice despre… pinguini, babuini, leoparzi, urși panda sau elefanți?

Exact. Astăzi ne folosim internetul asta bun și rapid pe care îl avem în România ca să călătorim în jurul globului, din grădină zoologică în grădină zoologică.

TimeOut a făcut (link) o listă cu unele dintre cele mai interesante grădini zoologice din lume, care asigură streaming live. Și nu doar atât, o mare parte dintre acestea se concentrează pe un grup de animale-vedetă, pe care le puteți urmări zi de zi.

Sigur, există și numeroase alte grădini zoologice care fac live-uri, la doar cîteva click-uri distanță, dar trebuie să începem de undeva.

Alte resurse pentru #StatAcasă: tur virtual al muzeelor (link), povești audio pentru copii (link), teatru pentru copii live pe facebook (link).

Aveți grijă de voi și de cei mici!

Photo on Visualhunt.com

Pe aceeași temă

One Thought to “#StămAcasă: Grădini zoologice cu streaming live”

  1. […] copii (link), teatru pentru copii live pe facebook (link), grădini zoologice cu streaming live (link), operă pentru copii, în streaming live […]

Leave a Comment