NOU UTILE 

#StămAcasă: jocuri interactive, de la NASA

Cum e în izolare? Totul bine, liniște, armonie și pace? Sau vă aleargă copiii prin casă cât să vă scoată sufletul? Indiferent de răspuns, trecem și peste asta, cu răbdare și resurse numai bune, care să ne ajute. Iar astăzi creștem nivelul și mergem, alături de cei mici, chiar la NASA! De acasă, de pe canapea, bineînțeles.

NASA Kids’ Club este o secțiune specială pentru cei mici, plină cu jocuri interactive, foarte bine lucrate, animații și metode atât de inteligente de învățare încât cei mici nici nu-și dau seama cât de util este timpul petrecut pe pagină.

Pagina este disponibilă aici (link).

Cărți audio, jocuri flash, imagini, randări și multe povești educative, făcute nu doar pentru o utilizare unică – ai citit și ai plecat, ci și pentru repetitivitate – provocări noi, sarcini noi în jocuri sau recorduri de bătut.

Alte resurse pentru #StatAcasă: tur virtual al muzeelor (link), povești audio pentru copii (link), teatru pentru copii live pe facebook (link), grădini zoologice cu streaming live (link), operă pentru copii, în streaming live (link).

Stați acasă, fiți sănătoși și să ne revedem cu bine, afară.

Pe aceeași temă

Leave a Comment