NOU UTILE 

#StămAcasă: povești audio pentru copii

Continuăm turul acestui imens Internet pe care uneori îl folosim prea puțin sau prea ineficient, în căutarea de noi resurse de petrecut timpul într-un mod plăcut, alături de cei mici, în această perioadă în care, vrem sau nu, cel mai bine este să #StămAcasă.

Astăzi, momentele de liniște pentru tați sunt asigurate de poveștile audio, pentru copii. Povesticopii.com (link) adună și grupează, alfabetic, peste 100 de povești. Mecansimul este super-simplu: click pe povestea dorită, din listă, și apoi play. Fiecare poveste este însoțită și de o scurtă descriere – autor, despre autor, idei principale ale istorisirii, lucruri bune de sedimentat, încet-încet, în memoria celor mici.

Site-ul include și o categorie de povești în limba engleză, alături de seturi de diafilme, desene animate, imagini și jocuri. La capitolul desene animate, unele clipuri preluate cu embed de pe YouTube nu mai sunt valabile, sau au fost restricționate – dezavantajul de a nu fi preluate de pe conturile oficiale.

Să fie primit și să va fie de ajutor!

Alte resurse pentru #StatAcasă: tur virtual al muzeelor (link)

Photo credit: Carol (vanhookc) on VisualHunt.com / CC BY-SA

Pe aceeași temă

2 Thoughts to “#StămAcasă: povești audio pentru copii”

  1. […] resurse pentru #StatAcasă: tur virtual al muzeelor (link), povești audio pentru copii (link), teatru pentru copii live pe facebook […]

  2. […] resurse pentru #StatAcasă: tur virtual al muzeelor (link), povești audio pentru copii (link), teatru pentru copii live pe facebook (link), grădini zoologice cu streaming live (link), operă […]

Leave a Comment