NOU UTILE 

#StămAcasă: tur virtual al muzeelor

După ce am dat cîteva sfaturi (link) despre ce am putea face, alături de cei mici, în această perioadă în care stăm mai mult acasă, încep o serie de materiale care sper că vă vor ajuta să vă ocupați, cu folos, timpul petrecut în familie.

Astăzi, debutăm cu o listă a muzeelor care oferă și tururi virtuale, gratuite, toate agregate pe o pagină gestionată de Institutul Național al Patrimoniului.

Aici este lista respectivă (link), într-un format extrem de simplist – cu plusurile și minusurile termenului. Indexarea este făcută pe județe, iar o bilă albă se acordă pe merit, pentru mențiunile despre accesibilitatea pe mobil sau pe desktop. Unele intrări de pe listă sunt destul de statice, însă există și muzee în care virtualul este cât se poate de apropiat de conceptul de tur autentic – exemplul bun, inclusiv pentru narațiune, este Muzeul Național Filatelic.

Acestea fiind spuse, click and enjoy. Multă sănătate!

Pe aceeași temă

4 Thoughts to “#StămAcasă: tur virtual al muzeelor”

  1. […] Alte resurse pentru #StatAcasă: tur virtual al muzeelor (link) […]

  2. […] resurse pentru #StatAcasă: tur virtual al muzeelor (link) și povești audio pentru copii […]

  3. […] resurse pentru #StatAcasă: tur virtual al muzeelor (link), povești audio pentru copii (link), teatru pentru copii live pe facebook (link), grădini […]

  4. […] resurse pentru #StatAcasă: tur virtual al muzeelor (link), povești audio pentru copii (link), teatru pentru copii live pe facebook (link), grădini […]

Leave a Comment