NOU STUFF 

Știri despre parenting – 30.07.20

Sunteți bine, rezistați cu brio și stoicism noii normalități? Bravo, sper că o veți ține tot așa. Între timp, cum petrecem tot mai mult timp online, am mai făcut o incursiune în lumea știrilor cu și despre parenting, așa că, în continuare, facem un blitz review a tot ce mișcă:

  • Cum era de așteptat, școala nu va reîncepe în condiții normale, pandemia nu este nici măcar aproape de a lua o pauză, iar regimul mixt, cu o combinație de prezență fizică și online, este cel mai probabil că va fi adoptat (link)
  • Între timp, peste ocean, unde deciziile nefericite se țin lanț, posibila revenire la școală naște anxietăți, păreri pro și contra și divide opinia publică (link)
  • Știința merge mai departe, iar un studiu publicat în Journal of Child Psychology and Psychiatry arată că timpul petrecut de părinți în fața ecranului smartphone-ului nu are efecte negative asupra vieții celor mici. Ba chiar este perceput drept un aspect pozitiv, cîtă vreme răpește doar puțin din timpul familiei. Păreri? (link)
  • Și sărim din nou peste ocean cu știrea bizară a zilei, care ne spune că vocea Annei din Frozen, Kristen Bell, anunță cu mândrie că fiica sa de cinci ani și jumătate nu mai poartă scutece și face, de acum, la oliță. După ce a spus, anterior, că încă folosea exclusiv scutecele. De ce ai spune asta despre copil, în spațiul public? De ce l-ai folosi ca să îți faci imagine? De ce nu te-ai concentra mai mult pe a fi părinte? Atâtea întrebări și atât absurd (link).

Aveți grijă de voi, nu fiți Kristen și să ne auzim cu bine, la următorul calup de știri.

Pe aceeași temă

Leave a Comment